Trailerladen
Trailerladen is voor veel paarden een behoorlijke uitdaging. Ook wel logisch als je het vanuit het paard bekijkt. Het paard staat in een kleine afgesloten ruimte, vaak alleen, en ziet tijdens het rijden niet waar hij heen gaat. Dit is het tegenovergestelde van waar het paard zich veilig bij voelt: een open vlakte, omgegeven door kuddegenoten. Trailerladen is dus mentaal en fysiek een behoorlijke uitdaging!

 

 

Back on Trail helpt eigenaren die een paard hebben met trailerlaadproblematiek of een paard welke nog geen ervaring heeft met trailerladen. Ons doel is dat de paarden uiteindelijk zelf kiezen om in de trailer te gaan en plezier hebben in de training. We leren het paard om gaan met deze onnatuurlijke situatie zodat u en uw paard op een veilige manier en met zo min mogelijk stress op pad kunnen.

 

 

Op dit moment is het alleen mogelijk om langs te komen bij jou op locatie. De eigenaar dient zelf voor een auto met trailer te zorgen. Achter de schermen zijn we druk bezig met de voorbereidingen om paarden in training te kunnen nemen met een specifiek trailerlaadprobleem. Tot die tijd komen we graag bij je langs!

“It's not about the loading. It's about how the horse feels about the trailer.

 

Back on Trail
Maaike Eijs

Email: info@backontrail.com
Telefoon: 06-14050558