Jouw paard 
in training
Het is mogelijk om je paard  of pony bij Back on Trail in training te zetten. Jouw paard is bij ons in goede handen! Back on Trail heeft een locatie gevonden, vlak bij huis, waar de paarden in ruime boxen staan, ze iedere dag voldoende buiten komen en goede voeding krijgen. Wij zijn zelf iedere dag aanwezig om de paarden te trainen en te verzorgen. De verzorging van je paard wordt geheel overgenomen.

Ieder paard is anders en wij kijken dan ook naar de behoeftes van het individu. Het welzijn van jouw paard of pony staat voorop in onze training. De aanpak van de training wordt aangepast naar wat het paard nodig heeft. We trainen jouw paard meerdere keren per week, soms twee keer op een dag, tijdens korte trainingssessies. Wij geloven namelijk dat het maken van kleine stapjes iedere dag een geweldige verandering kan creëren! We werken vanuit rust, vertrouwen en respect naar het paard toe en werken vanuit de taal van het paard, op een zachte en duidelijke manier. Er wordt niet gewerkt met dwang of dwangmiddelen, maar vanuit samenwerking, rust en vertrouwen.

 

Wanneer jouw paard in training komt, is het erg belangrijk dat je na verloop van tijd ook langs komt om mee te trainen. Dit bepaald namelijk het succes van de training op de lange termijn. We staan stil bij hoe paarden leren en wat je kunt doen om je paard te helpen ontspannen in situaties die hij lastig vindt. Je leert je paard beter te begrijpen en te communiceren m.b.v. de lichaamstaal die het paard begrijpt. Bij Back on Trail zijn we dan ook op zoek naar betrokken eigenaren die meer willen leren over het paard en zijn psychologie.

 

Heb jij een paard of pony met een probleem? Een jong paard die nog veel mag leren? Of een paard dat je graag zadelmak wilt laten maken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

 

“Don’t do too much at one time, do a little bit often”

 

Back on Trail
Maaike Eijs

Email: info@backontrail.com
Telefoon: 06-14050558