Jonge paarden
Het is mogelijk om je paard  of pony bij Back on Trail in training te zetten. Jouw paard is bij ons in goede handen! Back on Trail heeft een locatie gevonden, vlak bij huis, waar de paarden in ruime boxen staan, ze iedere dag voldoende buiten komen en goede voeding krijgen. Wij zijn zelf iedere dag aanwezig om de paarden te trainen en te verzorgen. De verzorging van je paard wordt geheel overgenomen.

Deze categorie is voor alle paarden en pony’s die nog te jong zijn om zadelmak gemaakt te worden, maar wel alvast een basistraining kunnen gebruiken. Bij een jong paard komt veel kijken. Veel gedragingen die we bij oudere paarden voor lief nemen, zijn geheel onbekend en tegennatuurlijk voor jonge paarden. Je jonge paard maakt veel dingen voor de eerste keer mee. Het is dan ook belangrijk dat nieuwe situaties in goede banen worden geleid, zodat het een positieve ervaring wordt voor jouw jonge viervoeter!

 

Back on Trail heeft veel ervaring met jaarlingen en jonge paarden en kan je helpen bij het aanleren van de basisvaardigheden. Enkele voorbeelden hiervan zijn: Halsteren, meelopen aan de hand, stoppen en achterwaarts, draven aan de hand, loswerken, longeren, poetsen, voetjes geven, afspuiten, vliegenspray toedienen, voorbereiden op de hoefsmid, ontwormen en milieu training (schrik- en obstakeltraining), enz.

 

“You don’t make him learn, you set it up to allow him to learn. Once you start giving, you won’t believe how much you get back…!”

 

Geef jouw jonge paard een goede start!

“The journey is the destination”

 

Back on Trail
Maaike Eijs

Email: info@backontrail.com
Telefoon: 06-14050558